Friday, July 8, 2011

Perkembangan Preggyku dari 2bln - kini.....

Posted by suciribenalime at 12:44 PM
Assalammualaikum w.b.t........


Permulaan citer hr nie... akak pun sbnrnyer x der idea nak bercerita but I try my best.... hehehehehe... cam nak exam pulak...... apa pun al-kisah hr nie akak nak citer perubahan awal preggy akak sampai laaaaa nie.... kire akak bg show akak nyer pic dr DEC smpi skang.... tgk byk x berubah.... hahahahahahaha



"2 Bulan"
nie gambar bb lam pewot nie masih 8 mggu....  gambor sensorang x der arr nak dtunjuk... yg ne pun jd lah...... hehhehehehe
Nie kire starting point lah......


"4 Bulan"
nie gambar akak g besday party 16 mggu....
Seterusnyer.........

"6 Bulan"
nie gambor akak + hubby kat kudat.... preggy nie keje nyer berjln2 jek...
Next...... hehehehehehe

"7 Bulan"
nie time akak n family in law g wedd cousin.....
dan yg terbaru & the latest .......

"8 Bulan"
nie di ambil distudio kami.... sweet kan.... hehehehehe
utk gambar terkini akak... lum ade sbb dah terlampau sarat malas nak bergambor..... may be pas nie akak masuk kan gambar bb pulak kot.... biler dilihat2 kembali... berat bdn akak x lah naik mendadak2 mana pun.... klu itu perkembangan semasa akak g check up br naik 7 kg dr berat asal..... nak kata akak alahan teruk x jugak.... akak makan pantang... pantang jumpa semua akak makan.... hehehehehehee may be bb mkn kuat kot.... hehehehehehee apa pun yg penting bb sihat kan......

1 comments:

suciribenalime on July 9, 2011 at 12:01 PM said...

citer2ku nie.... kiter share samer2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

SuciRibena Life Begin...... Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez